Referenties

Hier vindt u een selectie van referenties:

En dan wordt er gevraagd om een referentie te schrijven over mijn collega omdat hij zijn website gaat aanpassen.
Mijn maatje en ondertussen een goeie vriend, waar ik al ruim 4 jaar mee samen werk, op het moment dat ik of hij handjes te kort kom. Nader is een fantastische man waar ik enorm veel respect voor heb en nooit zou laten vallen. Een rustige, serieuze man met enorm veel kennis. Hij zit ook veel langer in het vak dan ik.
Een harde werker met een vleugje humor. En hij denkt goed mee om het project nog beter of sneller te laten gaan.
Enige onhandige wat ik mij zou kunnen voorstellen is zijn accent. Ik persoonlijk ervaar dat niet als een probleem, wij hebben nooit communicatie problemen door zijn taal, omdat hij pas handelt als hij het zeker weet dat ik of de klant dat echt zo zou willen. Hij vraagt door totdat hij het zeker weet en draagt eventueel nog een beter idee aan.
De klanten waar we samen voor hebben gewerkt zijn ook altijd zeer tevreden over hem.
Ik kan hem zeker aanraden. Gegarandeerd dat de klus dan in goede handen is, maar dat mag ook wel als je garantie geeft. Want ook hij is aangesloten bij Vlok Brancheorganisatie voor klussenbedrijven.
Tamara Vrielink (Klusvrouw)

De heer Nader heeft in mei 2019 onze “romantische” keuken een modern gezicht gegeven. Allereerst is de enorme bovenkast verwijderd en vervolgens zijn er 2 nieuwe moeilijke bovenkastjes geplaatst, waarvan een voor de afzuigkap. Stopcontact geplaatst en schuiflades in een kastje. Plinten tegen de muur bij het aanrecht. Daarna heeft hij het geheel geschilderd! De heer Nader werkt zeer punctueel! Hij is een vriendelijke rustige aardige man. Wij zijn met het resultaat erg blij!
Aan te bevelen!
Colette Smulders, Amsterdam


Nader heeft mij perfect geholpen met een paar klussen in mijn woning.
Hij is een vakman die precies begrijpt wat je wil en die meedenkt over de beste oplossingen.
Hoge kwaliteit, voor een redelijke prijs.
Mark Boekwijt, Amsterdam

Nader heeft bij mij een aantal klussen uitgevoerd en ik ben erg tevreden. Ik woon in een oud huis, met wanden die niet recht zijn. In mijn keuken heeft Nader plinten gemaakt voor het werkblad, zodat de kieren niet meer te zien zijn. Hij heeft de plint keurig gekit, zodat er geen water achter kan lopen. Ook heeft Nader mijn wc vervangen. Omdat deze verder van de wand af zou komen dan de oude, heeft Nader een wandje moeten plaatsen. Die heeft hij naar boven doorgetrokken en er een mooie kast van gemaakt. Veel opbergruimte in een kleine ruimte! Bij alle klussen denkt Nader mee en hij komt zelf met oplossingen.
Hij communiceert makkelijk en houdt zich goed aan afspraken. Hij werkt efficiënt en erg nauwkeurig. Alles werd netjes achtergelaten.
Garjan Sterk, Utrecht

In mijn kluswoningen van ruim 140 m2 heeft Nader een groot deel van de installatie en afwerking voor zijn rekening genomen. Wij zijn ongeveer 4 weken bezig geweest, en dat ging heel harmonieus. Het betrof onder meer:

–             aanleg van elektrische installatie en uitbreiding stoppenkast
–             modelkeuken demonteren, vervoeren en weer opnieuw plaatsen
–             apparaten in de keuken plaatsen, en blad op maat maken
–             schilderen van wanden en houtwerk
–             leggen van een laminaat vloer
–             ophangen van gordijnrails
–             aanbrengen van brandmeldersinstallatie

Nader is een vakman (dus iemand die met kennis en beleid werkt), uiterst zorgvuldig en punctueel. Hij komt afspraken na, voert overleg met de opdrachtgever en houdt een heldere urenadministratie bij. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat!
Hendriks CPO, Hella Hendriks
Concepten, plannen en ontwikkelen in vastgoed
+31 620 498 197

www.hendrikscpo.nl

In de flat Kleiburg heeft Nader verschillende woningen voor ons afgebouwd in 2016 en verzorgt het onderhoud nog steeds. Ik ben erg blij met Nader, na veel gedoe met andere aannemers is Nader een verademing. Nader komt zijn afspraken na. Hij doet wat hij zegt, en dat geeft vertrouwen. Nader doet zijn werk met precisie. En ruimt ook na zijn werkzaamheden netjes op. Het is een nette rustige en vriendelijke man.

Indien u meer wil weten over mijn ervaring met Nader dan kunt u aan Nader mijn contactgegevens vragen.

S. Geurtsen, Amsterdam

 

Op aanbeveling van een vriendin, heeft Nader bij ons in 2015 het houtwerk in de gangen geschilderd en een nieuwe parketvloer gelegd. Hij heeft mooi werk geleverd en wij zijn heel blij met het resultaat. Ook komt hij afspraken prima na. Kortom, wij kunnen op onze beurt Nader ook van harte aanbevelen.
Thyra de Jongh, Amsterdam

Nader heeft bij ons verschillende klussen gedaan. Van schilderwerk (deuren, grote opbergkisten en krukje), elektriciteit aanleggen/aanpassen tot verschillende reparatie werkzaamheden. Volgens een heldere begroting en strakke planning. Nader levert vakwerk, werkt zorgvuldig en netjes. Nader is een aimabele man die goed afstemt met de opdrachtgever. Nader komt in ons lijstje favorieten. Ik beveel hem zeer aan!
Christine Dekkers, Amsterdam

Nader heeft in juni 2014 de muren en plafonds geschilderd in mijn nieuwe huis. Hij heeft snel en zorgvuldig gewerkt, en me een goed gevoel gegeven over het verloop van de klus. Voor volgende klussen ga ik hem weer vragen.
Jocelyne Vreede, Duivendrecht

Nader heeft in 2013 rondom de plaatsing van onze nieuwe keuken de werkzaamheden bij ons voorbereid en afgerond. Daarbij kwamen zeer verschillende zaken voorbij: van tegelen tot aanpassing van onze meterkast. ook de elektriciteit in de keuken en het op maat zagen van een muurtje waren onderdelen. Zijn werk is prachtig, zeer nauwkeurig en altijd oplossingsgericht. Ook is hij zeer stipt in het nakomen van afspraken. Nader luistert goed naar de wensen en stelt waar nodig alternatieven en verbeteringen voor. We zijn daarom zeer tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen.
Klaas Ellens, Amsterdam

Nader heeft in de zomer van 2012 onze nieuw opgeleverde woning van binnen helemaal geschilderd met latex in diverse kleuren. Hij heeft deze klus uitstekend verricht. Reden voor ons om de volgende keer weer voor Nader te kiezen.
Jan Vocks, Sint Geertruid

We hadden een zeer goede werkafspraak met Nader voor een aantal huiselijke klussen. Van verven tot en met electra-vernieuwing in ons huis. Nader is een zeer bekwame werk/klusman. We zijn zeer tevreden met zijn werk en eindresultaat.
Farhad Golyardi, Amsterdam

Scherpe prijs, vakwerk, komt nauwkeurig zijn afspraken na, prima samengewerkt met Nader.
Jan knijnenburg, beheer Korzo theater Den Haag

Nader heeft in 2006 ons huis in Rotterdam geschilderd. Hij werkte heel netjes, geordend en gedisciplineerd en maakte het werk heel goed af. Hij heeft een sterk gevoel voor commitment en werkt heel toegewijd. Kwaliteit van werk staat bij hem hoog in het vaandel en hij streeft ernaar om niet alleen een voldoende en acceptabel resultaat te bereiken, maar probeert veeleer door zijn werk (timmeren of schilderen) iets bijzonders en esthetisch te creeeren.
Ali-Reza Soltani, Rotterdam


Kan ik iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.